06 december 2008




För att en kväll ska börja bra får gärna lakritsshots som man tänder eld på vara inblandade. Rosetta och Bettina älskar sådana. Dom tycker att synen påminner om stjärnfall på himmelen och tuffa bikers med långa skägg som har såna där tunna läderremmar som sitter på motorcykelhandtagen och virvlar i vinden. Och så blir man lycklig av shotsen. Och snygg. Och världsbäst, fast det är dom ju nästan jämt ändå.

Deras vän Royal-Flush har ett hatobjekt. I kväll tänkte hon försöka bota det. Eftersom hon på dagarna står och kränger medicin vet hon att det inte finns medicin för just hatobjekt. Men hon vet ett populärt psyko-knep som är att utsätta sig för hatobjektet, och därigenom om möjligt vända det till något ohatligt. Hon sammankallar helt sonika till Finlandsfärjefest och hoppas att det är ett steg i rätt riktning. För egentligen är det så att bara tanken på en Finlandsfärjetur är något som får henne att vilja gömma sig. Tillsammans med Sleven bor Royal-Flush i Stadens vackraste våning. Den blir omgjord till en Finlandsfärja fast utan hav, buffé, pool, taxfree, spyalukt, landgång och roulette. Nästan allt annat finns med. En liten sovhytt tillexempel och karaokescen. Men det viktigaste är ju baren. Den går i läder och mässing och heter shotsbaren. Där kommer enkom sexor att serveras. Hon blir rätt nöjd med sin prestation och tänker att eventuellt kan hon tänka sig en Finlandsfärjetripp. Kanske. Om ett år. Minst.

Rosetta och Bettina tror att dom befinner sig i himmelriket. På varsin skinnstol sitter dom i shotsbaren hela kvällen och fantiserar om långa skägg och sprakande fyrverkerier. Fi fan vilken lyckad kväll alltså.

Inga kommentarer: